maanantai 11. marraskuuta 2013

Kohtalona hyllyttäminen?

Niinpä niin.. sunnuntaina olimme jälleen kisaamassa. Vuorossa oli omat kotikisat ATT:llä ja juoksimme kaksi starttia. Kuka arvaa tuloksen? No 2 x HYL tietysti ;) Mahtaakohan meidän kohtalona olla hyllyttää ikuisesti vai koska tämä putki katkeaa? 

Ensimmäisenä oli vuorossa Marjo Heinon hyppyrata. Lähtö oli SUPER ja alkurata oli muutenkin tosi hyvä :) Olen tyytyväinen! Muurilla muutin jostain syystä suunnitelmaa lennosta enkä välttämättä ollenkaan huonoon suuntaan. Tarkoitukseni oli valssata muurin toisella puolella. En tiedä jäinkö tämän muutoksen takia tuonne jumiin enkä kerennyt ohjaamaan ollenkaan hypylle 12. Sinnehän Kelmi sitten ampui kohti Hyllyä.. No oma moka kun ei kerro koiralle mitä pitäisi tehdä. Olin jo rataantutustumisessa varma että tässä käy näin. Sitä en tiedä miksi en kehittänyt tarkempaa ohjaussuunnitelmaa. Kelmi oli joka tapauksessa loistava ja alkuun olen tyytväinen :) Toinen rata oli myös Marjo Heinon käsialaa, tällä kertaa agirata. Rataantutustumisessa tiesin ongelmaksit toisen A:lle tulon sillä kontaktit olivat kesken ja tiesin että en pysty irrottautumaan niin paljoa sivulle/taakse kuin pitäisi. Olin suunnitellut että jos en ehdi kunnolla irrottautumaan sivusuuntaan, jään A:n puolelle ja takaaleikkaan 9-hypylle. No en ehtinyt irrottautumaan A:lta, jäin liikaa pällistelemään ja olin armottomasti myöhässä. Tätä suunnitelma B:tä en toteuttanut joten plörinäksi meni. Loppurata meni vähän haahuillen.. Tästä suorituksesta en kauheasti hyvää löytänyt. 


Ei tullut nollaa taaskaan , eikä edes yhtään tulosta. Metsästäminen jatkuu. Harkitsen Lempäälän kisoihin lähtöä 24.11, katsotaan lähdetäänkö vai ei. Pienestä on tällä hetkellä meidän tulokset kiinni, varsinkin hyppyradoilla. Agilityradoilla kontaktit teettävät lisää töitä mutta olen päättänyt että tämän vuoden puolella teen kaiken voitavani mitä niiden eteen voin. Joulukuussa pidämme tauon (lukuunottamatta valmiiksi maksettuja treenejä ja ehkä ATT:n joulukuun kisoja jos nollan metsästys on epätoivosesti kesken :D ) ja katsotaan sitten tammikuussa uusiksi. Tämän päivän pienryhmätreenit olivat kuitenkin hyvänmielen treenit ja saatiin paljon onnistumisia :) Sain aikaan monta onnistunutta persjättöä - minä joka en ymmärrä persjättöjen ideaa yhtään enkä koskaan niihin kerkiä. Jei! :) Keskiviikkona on vuorossa Jaakko Suoknuutin ratakurssi ja torstaina Tuulia Liuhdon mölliratakurssi. Agilityä on tällä viikolla siis riittämiin!

5 kommenttia:

 1. Oi miten mua harmittaa tuo teiän eka rata kun noin pienestä jäi kiinni! Mut hienoa menoa ja mä joka kerta katon kateellisena Kelmin keppejä. Se tekee ne jotenki nii itsenäisen olosesti eikä ota susta häiriötä :) Ja hienosti oot kyllä saanu nuo lähdöt korjattua, jää tosi rennon olosesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä! :D En tiedä miksi en suunnitellut tuohon muurin jälkeiselle hypylle vastakäännöstä tai jotain, vaikka tiesin että noin tulee käymään. Nyt ihan suoraan ohjaan koiran ampumaan eteen. Huoh..

   Kiitos, nyt kun kehuit keppejä niin itsekin kiinnitin huomiota että ne on aika hyvät :) Me ei olla oikeestaan treenattu keppejä pitkään aikaan. Lähtöihin olen myös itse tosi tyytyväinen! Mulla on itselläkin PALJON rennompi olo tuossa lähdössä, ja se näkyy myös radalla.

   Poista
 2. Tulkaa vaan Lempäälään, hyllytellään sitte yhessä :) ei vaan, teillä se on niin pienestä kiinni et kisoja vaan ni eiköhän ne nollat sieltä tuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai tekin ootte tulossa, kiva! Kyllä mä päätin et meki tullaan. Dalluenergiaa tiedossa siis ;) Jos ei kumpikaan hyllytellä! :D

   Poista