perjantai 13. joulukuuta 2013

Vierotusoireita !

Taukoa on kohta takana parisen viikkoa ja pikkasen tekisi jo mieli treenikentille. Onneksi sain maanantaina helpotusta vieroitusoireisiini kun treenasin meidän treeniryhmän kouluttajan australianpaimenkoiran kanssa :D Mieletön reikäpää ja olin aika hukassa. Olen esimerkiksi tottunut että puomilla ja kepeillä saan hengähdystauon ja ehdin kirimään mutta tän kanssa ei toivoakaan. Sain vetää ihan täysillä juoksua että kerkisin kepeillä edelle, puomilla eitoivoakaan :D Koiruus ei antanut yhtään mitään anteeksi ja sain olla tosi tarkkana. Hyviäkin pätkiä kyllä oli.. Täytyy ehkä laittaa joku pieni videokooste tänne esille naurattamaan. Koirakin on siis melko kesken ja kisaa ykkösissä eli sirkusnäytöstä luvassa ;)

Eilen oltiin Kelmin kanssa osteopaatti Tanja Kotin vastaanotolla. Hyvään saumaan saatiin aika sillä ollaan treenattu ja kisattu syksyn mittaan tosi paljon ja nyt tauolla on hyvä hoitaa jumit. Pikkujumeja lukuunottamatta Kelmi oli kivassa kunnossa :) Vasemmassa lonkassa oli jotain häikkää ulkokiertoradalla ja arpikudosta ilmeisesti muodostunut. Kelmillähän oli takapää- ja lonkkaongelmia keväällä jotka tosin johtuivat lukoista mutta voi olla että nämä näkyvät nyt lonkassa. Yritän saada uuden ajan ja katsotaan sitten miltä lonkka näyttää. 

Kirjoittelen nyt vähän harvakseltaa koska kirjoiteltavaa ei ole. Mulla alkoi myös koulusta loma joten koetan saada kontaktitreenit käyntiin täällä kotona. Katsotaan jos niistä saisin jotain juttua tännekin! 

Muutoin mukavaa joulunodotusta vaan kaikille. Toivotaan että tulisi lunta, Turussa on ihan musta maa :( 
 

1 kommentti:

  1. teille ois haaste meidän blogissa. http://sannimu.blogspot.fi/2014/01/pentuhaastetta.html

    VastaaPoista