tiistai 3. joulukuuta 2013

Viikonloppu Jyväskylässä

Jyväskylä on aina ollut yks mun lempparikaupungeista ja olen monesti haaveillut muuttavani sinne. Liian harvoin tulee Jyväskylässä kuitenkin käytyä sillä matkaa on jonkin verran :( Nyt kuitenkin pääsin taas reissuun koko viikonlopuksi. Lähdin perjantaina Kelmin kanssa ajelemaan ja olimme iltapäivästä perillä Sannin ja Lissun luona :) Perjantain otimme rennosti löhöillen ja lenkkeillen koirien kanssa ja valmistauduimme lauantain kisoihin.  Olin aivan innoissani kun saimme kunnon lumipyryn illaksi sillä Turussa ei ollut yhtään lunta :D

Lauantaina kisat alkoivat 9:00 ja maxi 1 alottivat. Eli piti olla ajoissa paikalla. Silmät ristissä ajelimme kohti JAT:n hallia ja kisapaikkaa. Fiilis oli kuitenkin hyvä ja itse olin erityisen hyvällä mielellä lumen takia :D Ensimmäinen rata oli Anne Huittisen agilityrata joka ei sujunut meiltä kauhean hyvin. Kelmi tuli jälleen kerran kepeiltä pois liian aikaisin. Lisäksi Kelmi tuli A:n läpi ja jätimme kisan siihen. Jostain mielenhäiriöstä korjasin Kelmin takaisin kontaktille vaikka tarkoitukseni oli tulla heti pois jos on jo virheitä alla. No näitä sattuu.

Toinen rata oli Huittisen Annen hyppyrata. Aluksi kauhistelin loppusuoraa ja mietin mitenköhän siitä selviydyn. Pienellä pelastelulla se hoidettiin, tarkoitukseni oli olla päällejuoksussa ajoissa mutta vähän myöhästyin. SAin kuitenkin pelastettua Kelmin oikeille esteille ja puhtaasti maaliin! Rata oli muuten tosi hieno ja tuloksena se kauan haettu nolla!! 0, -18,28 , LUVA ja sijoitus 2!Jäätiin vielä tietysti kakkosten ajaksi hallille ja lisää dallumenestystä tuli kun Laura ja Jimi saivat LUVAn kakkosten agiradalta :) Kisojen jälkeen lähdimme jäähdyttelylenkille ihaniin lumisiin maisemiin. Illalla kävimme syömässä ja iltaa istumassa mutta jälleen kerran olimme ajoissa nukkumassa koska sunnuntaina kisat alkoivat taas 9:00.Sunnuntaina taas maxi 1 aloittivat ja ensimmäisenä oli Anne Saviojan hyppyrata. Tästä radalta tuloksena HYL, huomasin jo lähdössä että nyt ei koira aio olla mun mukana :D Eikä me samaa rataa tehtykään. Kelmillä oli vähän huvittelurallivaihde päällä ja itsekin taisin vähän olla pihalla. Rengas ei tänään huvittanut ja putket löytyi ainakin.. :D


Anne Saviojan agilityradalta saimme myös hyllyn mutta sen radan mokasin minä ihan totaalisesti. Olin tosi tyytyväinen alkuun ja sain Kelmin superhyvin kääntymään just niinkuin pitikin. Unohdin kuitenkin takaaleikata kepit ja jäin eri puolelle kuin olin suunnitellut. Hädissäni tein takaaleikkauksen keppien jälkeen ja ohjasin Kelmin suoraan väärään päähän putkea! OMA MOKA! Olisin ihan hyvin voinut ohjata putkelle asti tuota suunnittelematonta puolta mutta enpä sitä radalla tajunnut. Kyllä harmittaa kun muuten olisi tainnut tulla nolla :( Kontaktit ovat kamalat ja hitaat mutta niitä alamme nyt työstämään toden teolla.. No Kelmiin olen kuitenkin supertyytyväinen , se teki hyvin töitä ja pysyi haastavan lähdönkin! Dallumenestyksestä sunnuntaina pitivät huolen Sanni & Lissu jotka saivat voittonollan kakkosista! :)

  


Kakkosten kisojen jälkeen kävimme vielä syömässä ja lähdin ajelemaan kohti Turkua. Turussa ei ole tippaakaan lunta joten kyllä masensi tulla takaisin :( Mutta paluu arkeen ja toivottavasti päästään pian taas jyväskylään! Olen ilmoittanut Kelmin ATT:n hyppyradalle mutta emme osallistu vaan nyt alkaa agilitytauko :) Pari maksettua mölliratatreeniä meillä on joulukuulle vielä mutta muuten palaamme asiaan tammikuussa. Tarkoituksena on kotitreenata kontakteja rahin avulla, katsotaan missä vaiheessa olemme ensi vuonna!2 kommenttia:

  1. Jeee, onnea LUVAsta!! :D Hieno dalluedustus kyllä kisoissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, jo sitä haettiinkin :D Oli kyllä menestyksekkäitä pilkullisia tällä kertaa! :)

      Poista