sunnuntai 18. elokuuta 2013

Paluu arkeen...



En ole pitkään aikaan kirjoitellut mitään johtuen siitä että ei ole ollut mitään kirjoitettavaa. Paluu arkeen on tapahtunut ja kesäloma loppunut ja työ sekä arkielämä vienyt kaiken ajan. Koiratouhuja ei ole ollut joten ei kirjoitettavaakaan.. Agilityssä ollaan oltu vain omissa pienryhmätreeneissä keskiviikkoisin. Siellä ei ole tapahtunut mitään erikoista. Ryhmänvaihto on mielessä koska ryhmässämme on niin eri tasoiset koirat jotka eivät tee esim. ratoja vielä kun meidän pitäisi nimenomaan saada sitä ratatreeniä ratatreeniä ratatreeniä jotta pääsisin harjoittelemaan rytmitystä ja ohjausta sekä ajoissa olemista :D No katsotaan nyt mitä tapahtuu.. Viimeksi treeneissä meillä oli pahoja ongelmia selviytyä radasta kun estevälit olivat pitkiä ja oli paljon suoria sekä vauhdikkaita ulostuloja putkesta. Pitäisi harjoitella ainakin putkijarru.. masentava olo tuli jopa kun huomasin että olen hidas ja kömpelö taakka Kelmin perässä. Ehkä se taas tästä.

Eilen osallistuttiin Kaarinan Musti & Mirrin sekä ATT:n yhteiseen agilitynäytökseen. Ikävästi satoi vettä lähes koko näytöksen ajan eikä yleisö ollut hirveästi. Jonkin verran oli ihmisiä kuitenkin tullut sateesta huolimatta paikan päälle ja  osa jopa kokeilemaan oman koiran kanssa :) Oli ihan kiva tapahtuma ja Kelmi oli kovassa vauhdissa ja saatiin kehuja. Radalla oli keinua, kepit, hyppyjä ja putkia. Vesisade haittasi mua enemmän kuin Kelmiä joka oli ihan terässä :) Kiva tapahtuma. 

Tänään oltiin Turun pentunäyttelyssä. Kikero osallistui Junior handler - kilpailuun Suvi Reinin kanssa ja he pärjäsivät taas hienosti sijalle 2. asti! :) Hienoa että Kikerokin pääsee vähän tekemään jotakin, vaikkakin vain esiintymään hienosti ja syömään herkkuja :D

Ensi viikolla treenaillaan hiukan agilityä ja valmistaudutaan sunnuntain seuramestaruuskisoihin. Katsotaan mitä tuleman pitää.  

Kuvituksena vähän meidän tottistelua mätsäristä :) Kuvista kiitos Kalliokorven Ninalle. 




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti