perjantai 6. syyskuuta 2013

ATT Epikset

Eilen oltiin oman seuran epävirallisissa agilitykisoissa juoksemassa muutama rata. 
Tarkoituksena valmistautua lauantain virallisiin startteihin :) Kelmi oli hyvässä vireessä mutta itsellä vireen löytäminen vähän kesti.. No videot kertovat enemmän.


Ensimmäisenä startattiin avoimessa. Tällä radalla olin jotenkin todella hukassa ja huonosti keskittynyt. Se kyllä näkyy. No.. lähdössä Kelmi pysyi hyvin! A-n kontakti roiskittiin joten uusin sen. Uusinta oli hidas mutta pysähtyi ja odotti vapautusta. Keinulla kiirehdin ihan turhaan tuonne eteen enkä ole tukemassa Kelmiä ollenkaan. Este ei vieläkään ole 100 % lemppari joten sitä pitäisi olla hiukan varmistamassa. Samoin Kelmi pomppaa keinulta liian aikaisin alas. Kaarrokset meni pitkiksi 8 & 9 hypyillä - koira paremmin haltuun. Puomin kontakti oli HYVÄ! Vastakäännös epäonnistui, koiran voisi lähettää kunnolla.. tokalla kerralla Kelmi meinasi karata Aalle. Takaakierto oli hyvä ja loppu ihan OK, Keppien sisäänmeno oli loistava! :) Harmillisesti tuli liian aikaisin pois.. 


Tässä uusintastartti jossa suoritus näyttää jo paljon paremmalta :) Tähän olin ihan tyytyväinen. AInut tuo keinu jossa Kelmi pomppii sieltä taas liian aikaisin pois. Tähän on pakko harjoitella joku hidastuskäsky. Pysähdystä en keinulle ole kammon vuoksi halunnut vaatia.  Joistain kaarroksista voisi vielä nipsaista pois mutta ihan hyvä !


Tässä vielä mölliradan juoksentelu , päätyputkessa mentiin väärään päähän ja ihan itse koiran sinne vein :D Muuten ihan OK.

Tärkeimmät onnistuivat joka radalla eli lähdöt! En käsitä tajusiko Kelmi muka kerrasta kun vein sen varastamisen jälkeen suoraan pois radalta. Sen jälkeen ei nimittäin ole varastanut :D No saa nähdä lauantaina kuinka käy virallisissa kisoissa. Kontaktit kaipaavat vielä vaan varmistusta ja muistutusta jotta malttaisi ottaa ne heti ekalla radalla eikä vasta korjausten jälkeen. Hyvällä fiiliksellä mennään kohti lauantaita! 

Ai niin, maanantaina oltiin ekaa kertaa uudessa treeniryhmässä. Hyvältä vaikuttaa.. tehtiin ratatreeniä ja juuri sellaista mitä me tarvitaan. Uusi porukka vaikuttaa myös kovin mukavalta ja hyvin ottivat vastaan. Ensi maanantaina ei tosin treenata sillä hallilla on alkeiskurssin pääsykoe. Kaiken lisäksi meillä on fyssariaika maanantaina joten muutenkaan emme olisi päässeet treenaamaan. 

Pitäkäähän peukkuja lauantaille! 

4 kommenttia:

  1. Tosi upeen näköstä menoa molemmissa! Toivottavasti kisat meni yhtä hyvin :)
    Aattelin tulla Ronin kans 13.10 ATTn kisoihin, huhhhuh heti rupes jännittää ku rupes ajattelee sitä sähellystä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kisat ei menneet ihan niin putkeen , meillä toimii pakka tosi hyvin treeneissä ja epiksissäkin pikkuhiljaa mutta kisatilanteisiin kaivataan hirveästi kokemusta.

      Tulkaa ihmeessä Ronin kanssa, ATT:n kisat on tosi hyvät ;) ja halli lämmitetty. Olis kiva nähdä muitakin dalmiksia menossa. Me ollaan varmasti myös paikalla.

      Poista
  2. Me alotettiin meijän kisaura ATTn kisoissa, tykkäsi hallista ja järjestelyistä kyllä :) ja joo sama vika, treenit menee ihan älyttömän upeesti, mut kisat menee sitte niin syvälle penkin alle kun vaan pääsee... Katotaa oisko kisatauko saanu mitään aikaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oma mieliala ja vire vaikuttaa niin huimasti ainakin meillä. Siks kisatilanteissa koiran kierrokset nousee ja vaikka suoritukset on hyviä niin just lähdössä ei malteta olla eikä kontaktia oteta :) Huoh.. ei auta kuin kisata ja kisata.

      Toivotaan että kisatauko on vähän auttanut teillä!

      Poista