torstai 30. toukokuuta 2013

Juoksukauden korkkaus & hieroja

Tänään korkattiin juoksukausi mun ja Kelmin osalta - parempi myöhään kun ei milloinkaan vai mitä? :) Käytämme canicross-vyötä ja valjaita sekä tällä hetkellä nahkahihnaa , tarkoitus olisi ostaa joustohihna. Juostiin 5 km lenkki metsässä pururadalla ja oli kyllä mukavaa! Juoksu kulki hyvin ja tuntui kevyeltä. Kelmikin juoksi hillitysti eikä sen kierrokset nousseet niin ylös kuin ennen. Viime vuonna Kelmi juoksi hullua vauhtia mun lähinnä roikkuessa perässä ja yrittäessä käskyttää siinä onnistumatta läkähtymisen vuoksi :D Nyt Kelmi välillä kiskoi vähän ja välillä juoksi sivulla.. kunnon hiki nousi pintaan ja fiilis oli mahtava! 

Kelmi pääsi myös hierottavaksi Koirafysion Johannalle. Hieman jännitin miten Kelmi suhtautuu käsittelyyn mutta yllättävän hyvin lähti hierontaan mukaan. Kylkilihaksissa löytyi jonkin verran jumia, varsinkin vasemmalta puolelta. Lannerangan ja rintarangan (muistankohan paikan oikein :D ) ylimenokohdasta löytyi jotain lukkoa mahdollisesti ja sitä lähdemme selvittämään osteopaatille/fyssarille mahd. pian. Hieroja löysi myös lonkasta lonksumista ja löysyyttä. Sanoi että ei kannata huolehtia mutta kannattaa pitää mielessä ja näin teemme. Katsotaan josko saatais lonkat, selkä ja kyynärät kuvattua kaikki ja toivotaan että mikään ei ala oireilla :)

Nyt lepäillään pari päivää ansaitusti ja viikonloppuna käydään vähän ottamassa sitä surullisen kuuluisaa kontaktitreeniä.  
Hikisenä ja raihnaisena lenkin jälkeen <3  

3 kommenttia:

  1. Mitkä valjaat Kelmillä on? Nimimerkillä vyö ja liina tuli just postissa, mutta valjaat uupuu...

    Kelmi on muuten jotenki Jalin näkönen ja olonen tuossa kuvassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsi mä olen tosi huono näissä merkeissä :D Mutta siis noi on tommoset Trixien superpehmustetut y-malliset valjaat. Löysin ne Mynämäen näyttelystä jostain alennuskopasta, 9 e! Myyjän mukaan käytetään jälkivaljaina. Mun mielestä noi on tosi tukevat ja vahvasti pehmustetut , me käytetään samoja niissä kontaktien pakotteissa :)

      Millasen vyön ja liinan ostit? Ostitko semmosen joustoliinan?

      Kattelin noita sun kuvia ja huomasin kans poikien yhdennäköisyyden. Jali taitaa vaan olla isompi, Kelmi on tommonen korkeajalkainen luikku :D

      Poista
    2. Vaikuttaa tosiaan kivan pehmustetuilta!

      Mä tilasin ihan manmatin kisakelposet joustoliinan ja vyön väliheikiltä. Sillee jos sitä vaikka kunnolla innostuu :)

      Poista