sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Vino koira?

Kesätyöt tahtoo viedä mennessään ja tuli pidettyä spontaani kirjoittelutauko :)

Noh, keskiviikkona oltiin pienryhmätreeneissä ja harjoiteltiin valsseja ja päällejuoksuja. 
Valssit menivät mielestäni loistavasti ja Kelmi kääntyi siivekkeitä nuollen. Tunsin itseni varmaksi valssien suhteen ja se näkyi heti! :) Näitä asioita pitäisi vain toistaa ja toistaa ja toistaa jotta saisin itselleni varmuutta ohjaamiseen ja sen tunteen että tämä me osataan!

Päällejuoksut eivät menneet niin hyvin mutta näitä emme ole juurikaan treenanneet. Muutama onnistunut suoritus kuitenkin saatiin aikaiseksi.. olin auttamatta myöhässä ja muutenkin epäselvä eikä Kelmiparka tajunnut mitä halusin. Ei auta kuin harjoitella...

Torstaiksi saatiin peruutusaika fysioterapeutti/osteopaatti Tanja Kotille. Minun on pitänyt varata aika jo pitkään enkä ole saanut aikaiseksi + jonot on kovat joten tuuri kävi! Tanja kävi Kelmin läpi ja löysi nikamien 1-2 välistä lukkoja jotka lähtivät aukeamaan. Lisäksi mulla on vino koira ;) - Kelmillä on heikompi vasen puoli ja lantio/lanneranka on hieman vino. Tanja meinasi Kelmin saaneen joskus nuorempana jonkun töytäyksen jonka johdosta kroppa mennyt jumiin ja on käyttänyt sitä väärin. Tästä vinous johtuu. Nyt vahvistamme vasenta puolta ja syviä lihaksia treenillä sekä yritän saada uuden peruutusajan ASAP. :) 

Agilitystä pidetään nyt pientä taukoa Tanjan käskystä. Keinutreeniä ja kontaktitreeniä ajattelin kuitenkin käydä tekemässä mutta hypyt ja ratatreenit jätetään hetkeksi. 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti